Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve alakalı yapının güvenliğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin yöntem ve öbür özellikleriyle yanında konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Web sitesine giriş yaptığım andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Tavzih Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin nöbetlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek muta işleme sürecine yalınlık rızamın olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkür Ederiz.

Göreceksiniz ki bu nokta ali nitelikli yangın baplarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Kapının bediiyat yapısı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca reva olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını sağlamlar.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bir dokumada kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve başka ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış Yangın kapısı istanbul merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Report this wiki page